Å så var det tyst!!!


Foto: Ewa K Andinsson, Nyblom & Kollén
Foto: Ewa K Andinsson, Nyblom & Kollén

Det är konstigt egentligen. Ibland längtar man efter tystnaden och lugnet. Men när det väl infinner sig så längtar man efter glada barnskratt och ljuden från lek, stim å stoj!

Här på the Island är det bara jag å skolböckerna hemma idag!! Bebis är på förskolan och Inredningsnörden jobbar. Men om ett par timmar så är vi samlade igen – lovely!!!

Idag lyser solen!!! Energi, energi, energi betyder det!!! Vilken bra början på tre dagars ledighet!! Tjohoooooooo!!!!!

Hoppas att solen lyser på er oxå där ute i vårt avlånga vackra land!!

Kramar till Er!!!

// Inredningsfrun

Psssssst…….. Jag sitter och drömmer om en massa fint som jag skulle vilja ha i Bebis rum! Klicka på bilderna så kommer du till butikernas hemsida. Bilderna är tagna från Nyblom & Kollén, Julias Vita Drömmar, Ellis Corner!!

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s