”Halv åtta hos mig” på Öland!


Nä men oj då!! ”Halv åtta hos mig” har minsann varit och hälsat på på Öland (klicka på länken). Så trevligt då!!

Undrar just vilka mer som ska medverka?!?! Kanske är någon man känner!?! Bäst man inte missar det då……….

Moahahahahahah………

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

8 reaktioner till “”Halv åtta hos mig” på Öland!”

 1. Va bra, nu fick man äntligen svar på om det är Helge som står där bredvid kameran och frågar, har liksom misstänkt att det inte är det..:o) Skall bli kul att se dig ”live” , jag kommer också att sitta bänkad ;o)

  Gilla

 2. Instämmer. Det ska bli så super kul att få se dig i tv. Håller allt tummen för dig. Det skulle väl sitta fint med några tusenlappar. Men men du får ju ialla falla vara med i programmet. Idag har det bara regnat och regnat. Så nu ska jag slappa framför tv´n lite m tända ljus. Hoppas att din lille pojk känner sig bättre nu. Kram Magda =)

  Gilla

 3. Hej!Vad himla kul det ska bli att se dig på tv oxå.Berättade för min son som är 14 år att jag visste en tjej som skulle medverka i ”halv åtta hos mig” va vem då? Det är en blogg som mamma följer vet du, jag har skrivit till henne några ggr, men vad heter hon då, Marika, men då känner ju du henne mamma, ja nästan mös jag. Der är så härligt med en son i den åldern som inte tycker att jag e så konstig som älskar inredning o bakning o matlagning.Du e grym lovade min son att visa dina läckra kort som du tar på dina läckerheter. Du e verkligen en sådan person som man vill vara lika dan som och ditt vackra hem ska vi inte tala om, så himla vackert. En bamsekram till dig o din familj. Maria Sjöö

  Gilla

 4. Så typiskt att vi är på semester nästa vecka… men det sänds väl på tv4-play hoppas jag. Ska hålla tummarna för dig! (ja, jag vet att det redan är avgjort men iaf.. )

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s