GOD JUL!


Pepparkakor….
…. och lack är ett måste när man rimmar!
23:e december har vi alltid rimstuga hos oss. Bästa dagen på året!Julgodiset är framplockat!Jul, jul, strålande jul!

Å så var äntligen julafton här. Snön yr utanför fönsterna, men inne knastrar brasan och julpsalmerna hörs lite dovt i bakgrunden. Några paket hittades i julstrumpan, så nu är Bebis i extas.

Igår kväll (likt alla 23:e december i över tjugo år) hade vi uppesittarkväll med rimstuga. Så nu är klapparna inslagna, lackade och klara och väntar bara på att få bli öppnade!! MYSIGT!!

Julgodiset är framplockat och julskinkan blir bara mindre och mindre (konstigt att min skinka bara blir större och större!!). Nu ska vi fira jul!

Njut av att få vara med era nära och kära!

GOD JUL på er goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

8 reaktioner till “GOD JUL!”

  1. Ja nu är julen här och vi ska bara njuta av resultatet efter alla härliga förberedelser som förgyllt December, glada barn (och vuxna), julgodis, härlig mat, brasor och paket…GOD JUL Marika! Hälsningar Anna V

    Gilla

  2. GOD-JUL & GOTT NYTT ÅR!! En riktigt skön fortsättning på julen önskar jag dig också….Kramis från Anna PS Din blogg ÄR bäst!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s