Sockerkaka och skrivbordIdag har min käre make bakat sockerkaka till vårt dagliga kvällsfika här på the Island. Så för min del är det bara till att gapa, äta och njuta utan att behöva göra ett skvatt. Så lyxigt!

Idag bjuder jag på en liten sneak-peak på skrivbordet som jag håller på att måla (ja, ja, ja, jag skaaaa måla klart snart, men jag hinner (läs orkar) inte det för tillfället). Men till helgen ska jag nog försöka få det klart. Ska i och för sig både jobba, plugga och förbereda lektioner men efter det finns det nog tid till lite målning. Om jag orkar… eh…. hinner :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…….. Denna gången har jag använt mig av färg från Beckers, men som ni vet så är jag ”allätare” när det kommer till målarfärg. Beslagen låter jag vara som de är. Tror att det blir fin fint att bryta av det vita srkivbordet med de mörka beslagen. We´ll see!

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

En tanke på “Sockerkaka och skrivbord”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s