Men var det inte länge sedan?!?

Tja! Det är jag som är Inredningsfrun…..
…. å detta är en av mina mer naturliga poser…..
….. å så här står man ju aaaaaalltid ju! Med ena benet
lite sådär på sniskan…..
Tjohoooooooo… nu kommer jag!!

Halsband med M som i Marika och Micke.
Inredningsfrun och Inredningsnörden.

Nämen vaaaaar det inte länge sedan ni fick se lite av mig så säg! Så idag bjuder jag Er, goa bloggläsare, på en liten Inredningsfru-kavalkad. Håll tillgodo :).

Å som Ni vet så firar ju jag och min Inredningsnörd bröllopsdag idag. Det firade vi med att gå ut och äta lite på stan och strosa runt i hamnen. Det är mys för oss det. Bara vara med varandra.

By the way. På Hemmakanalen.se kan ni nu hitta inspirationsbilder från vårt utekök. Tjohoooooo så roligt!!! Jag hälsar nya läsare som hittat hit varmt välkomna. Å ni alla ”gamlingar” som fortfarande hänger kvar här hos mig, TACK för att ni fortsätter att titta in trots att det är semestertider och man gör annat än hänger framför datorn. Iallafall.

Nu ska jag hångla kudden. Natti natti.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst….. Jag vet att det är många av er som väntar på svar på mailen från mig. Det kommer svar, I promise. Så håll ut.

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

4 reaktioner till “Men var det inte länge sedan?!?”

  1. Hej Marika! Det blir Öland i år igen på sem, så då ska jag besöka Gårdby :)) Tack för att du bjuder så på dig själv – Fina du!! Kram Anna i Hallsberg

    Gilla

  2. Vilken fantastisk blogg du har! Så insprerande och läsvärd! Precis som du är jag tvåbarnsmor, lärare (!) och gillar den lantliga stilen. Din blogg och dina heminredningsalbum på styleroom har verkligen varit en fröjd att ta del av. Jag är ganska ny läsare, men kommer definitivt att lägga denna som favoritblogg. Tack för den harmoni och fägnad du sprider!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s