Helges favorit!

Min efterrätt….
…. är Helges favorit!!!
Min ”Halv åtta hos mig”-meny”
Helges tre favoriter av alla vinnar-recepten.
Mitt festbröd fick också vara med i boken
som ett av tolv ”extra bidrag”.

Mat är livet. På längden och på tvären och allt däremellan. Jag älskar att laga mat, se på mat, upptäcka mat och framför allt att äta mat. Så det var ju inte så konstigt att jag ville vara med och äta och laga mat i ”Halv åtta hos mig” när de sökte folk till sin Ölands-vecka förra året. Å hej och hå så himlans rolig vecka det var. Å eftersom jag hade sista dagen som värd så kunde jag ju bara sitta och äta och ha det gott hela veckan. Loved it! Till råga på allt så hade jag turen att få högst poäng den veckan vilken bidrog till att jag fick vara med i ”Mera Halv åtta hos mig”-boken bland säsongens andra vinnare. Å dessutom är min efterrätt ”Helges favorit” i boken och det är ju också himlans roligt det också. So here you have it. En liten sneak-peak only for you, goa blogg läsare. Only for you!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…..Om ni klickar på bilderna blir de större och då ser ni lite bättre vad det står. Litet tips bara :).

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

2 reaktioner till “Helges favorit!”

  1. Den måste jag köpa!! Åh vad roligt med dina recept i en bok och vilka fina bilder :D. Förstår att du blev Helges favorit, du är ju VÅR favorit också!!! Du är så värd all framgång Marika, SATSA PÅ DETTA NU (och NEJ, jag kommer ALDRIG sluta tjata om det ;)). Stor kram till dig du makalöst duktiga kvinna!

    Gilla

  2. Det hade varit jättekul att se de avsnitt där du var med, iaf det där du var värd!! Vet du var man kan hitta det eller har du möjlighet att lägga upp en länk här på bloggen?Kram FridaPs. Har följt Halv åtta hos mig rätt mycket, så jag har kanske faktiskt sett dig på TV fast inte vet om det bara. 😀 Ds.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s