Välkomna!

Om ni hittat hit första gången idag, så säger jag varmt välkomna till mig och min lilla blogg. Här kommer du att trivas om du gillar inredning med lantlig touch och mycket vitt, hus och hem, barn, matlagning, bakning och livet i allmänhet. Å om du inte gillar något av ovanstående så stanna gärna kvar ändå. Det är ju aldrig för sent att ändra sig :).

KRAM

// INredningsfrun

Psssssssssst….. Idag visas de tio finalisterna i Expressens Leva & Bo bilaga. En bild på vår hall är med. Tur att ni får se mer av vårt hus här eller i våra album HÄR :). Så kika gärna in!

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

7 reaktioner till “Välkomna!”

  1. Hej hej! Hittade hit häromdagen via styleroom där jag sökte på ”kök” för att få lite inspiration inför en framtida renovering. Är nybliven husägare och huset är i stoooort behov av renovering, eller ja, det håller som det är, men det är fuuult. Så att hitta hit var som en DRÖM!!!! Du har helt underbart hemma. Å dessutom gillar jag familjeliv, matlagning och bakning, så det kunde inte bli bättre:)Ser framemot att följa din blogg. Å självklart har jag röstat=)Ha en fin dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s