Höst-pimpat!


Vacker hyllremsa i zink kommer från Louise Interiör.
Nu har jag höst-pimpat lite grand i vårt utekök på altanen. Har egentligen bara flyttar runt lite saker och bytt ut sommarblommorna mot två små ljung (som inte kostade många pengar) och lite knall-röda vinteräpplen (som kostade gratis) från mina pärons trädgård.

Eftersom man ser dessa hyllor både från köket och vardagsrummet när man är inomhus, vill jag att det ska se lite trevligt och mysigt ut under alla årstider och inte bara på sommaren. De saker som står här nu är sådant som jag kommer att ha ute hela vintern utan att de tar någon större skada. Jag menar lite rost och patina är ju bara vackert, eller vad säger Ni?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst……… Idag är jag glad och tacksam för det här. 198:e plats är väl inte så illa pinkat för en ölandstok som jag. Tack för att ni fortsätter att kika in här hos mig. Ni är bara BÄST!

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

7 reaktioner till “Höst-pimpat!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s