UTLOTTNING!

Sötaste strutarna i grått….
… från Nyblom och Kollén kan man fylla med

vad som helst. Love them!

Det verkar som om tomten har kommit tidigt i år för nu är det minsann dax för utlottning här på bloggen igen. Tjohoooooooooo!!!

Jag har fått äran att i samarbete Nyblom och Kollén lotta ut superfina dekorationer frånsom är perfekta att lull-lulla med nu till jul. Jag har själv de söta gråa tygstrutarna och vinnaren får själv välja om ni vill ha strutar eller hjärtan (klicka på länkarna för att se hur de ser ut) och om ni vill ha röda eller gråa. Så. Det här behöver du göra.

1. ”Gilla” Nyblom och Kollén på Facebook.
2. Lämna en kommentar här hos mig med namn och vilken färg du önskar på strutarna eller hjärtana om du vinner. Plus i kanten om du länkar från din blogg så klart :).

That´s it. Bra va!?!

Tävlingen avslutas på söndagskväll kl.20.00 så skynda, skynda och tävla :)!

Idag ska jag iväg till mitt Mecka. Det var alldeles för länge sedan.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

55 reaktioner till “UTLOTTNING!”

  1. HejOm jag har tur att vinna så önskar jag de grå strutarna. Så underbart fina. Gillar redan på Facebook.Tack för all energi som du sprider med din blogg. Älskar den!!

    Gilla

  2. Oj oj kuligt kuligt!!Känns makalöst fånigt att önska såhär, vinner man blir man ju såklart glad av vad som….men visst fine om man nu ska önska så gör jag ju det, hihihiGrå strut är favoriten isåfall:)Ha det bäst!Johanna, Villa Svea

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s