Sportlovsvecka och utlottning!

Ett gosigt nattlinne…..
… från Beach House…..
…. kan nu bli ditt!!!Här hos oss på the Island är det sportlovs-vecka. Å dessutom strålar solen från en klarblå himmel och jag hör minsann lite takdropp och fågelkvitter. Tjohooooo!!

Så.

Vi börjar helt enkelt denna härliga vecka med en liten utlottning. Jojomensan! Det är inte mindre än ett galet mjukt och gosigt nattlinne i st. M (Nightgown Bell, White, värde 465 🙂 från Beach House (samma som på bilderna ovan). Nä. Det är inte mitt som jag lottar ut för det ger jag inte bort för allt smör i Småland :). I love it!


Det enda ni behöver göra är att gå in på Beach House hemsida och svara på följande fråga;
1. Vilken internationell organisation stödjer Beach House?
2. Lämna en lite glad kommentar här på bloggen med namn och e-mailadress så att jag vet vem du är som vill vara med i utlottningen av detta gosiga nattlinne.

Easy peasy.

Vi kör denna utlottningen veckan ut. Ska vi säga till söndag kl.20.00? Japp. Så får det bli. Så heja, heja er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…… Det här kommer att bli en bra vecka så höll ögonen öppna. Jag har fler utlottningar på gång och lite sköna sportlovs-rabatter :). Tjohoooooo!!

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

73 reaktioner till “Sportlovsvecka och utlottning!”

 1. Lusläste men kunde ändå inte finna på svaret. Får åka snålskjuts av tidigare svar och säger att på fråga 1 svarar jag UNICEF och på fråga 2 svarar jagJAAA, jag vill så gärna vinna detta underbara(???har inte vågat tänka tanken tidigare på att lägga så massa pengar på att sova gott) nattlinne. Men jag är beredd på att övertygas så JAG VILL VINNA!!!!!Stor kram till dig och din mysiga blogg!Anneliehttp://ettfridfullthem.blogspot.com/

  Gilla

 2. Men vilken tur att jag tittade in just idag för imorse när jag vaknade så upptäckte jag att det var hål i mitt favorit nattlinne. Så nu hoppas jag på att vinna ett nytt :)Tack för att du delar med dig av ditt hem du ger mig en otrolig inspiration.Organisationen är UNICEF.Kram Pernilla(pallas37@gmail.com)

  Gilla

 3. Hejsan!Tack för en underbart inspirerande blogg. Så många goda recept och idéer man får av att följa dig :))Jag gissar på UnicefOch jag skulle säkert inte bara sova i detta mysiga nattlinnet utan strosa runt halva helgen om jag hade turen att vinna.Mitt namn är Rose-Marie och min mejl adress ärrossa.c@hotmail.comHej då :))

  Gilla

 4. Jag vill också va med å tävla. :DEtt gosigt nattlinne hade passat ypperligt för å värma mej lite när jag är uppe med nattrumlare till barn. :DPå frågan svarar jag Unicef jag också!(lisoball@hotmail.com)

  Gilla

 5. 1.unicef.2.Har två gospojkar 3 och 1,5 år som vill gosmysa och ha pyjamashäng med sin mamma, en liten detalj i det hela är att mamma saknar pyjamas. Hoppas däför på vinst av denna nattsärk så att jag kan mysa med mina pojkar.Fantastisk insperande blogg, tack och hej!Nybbanbofamiljen4@nybro.comjohanna

  Gilla

 6. Hej!Ett sånt härligt nattlinne…Det skulle jag gärna vilja ha,så det kunde erätta min urtvättade ”oversizade” t-shirt!Svaret är förmodligen UNICEF, stod ngt luddigt på hemsidan.För övrigt vill jag tacka för en väldigt trevlig blogg.Ha det så gott önskar Marieragna_marie@hotmail.com

  Gilla

 7. Unicef. Tack för en underbar blogg som jag kikar in på flera gångner i veckan och får inspiration till allt från inredning till bakning… *love*/Helenahelena.wik@meandi.se

  Gilla

 8. Hej! 1. UNICEF2. Vem skulle inte vilja sova i ett underbart nattlinne från Beach House. Här har man inte sovit en hel natt på 6 år, med en dotter med allergier. Men man får hoppas att man vinner så man kanske kan få lite hjälp på traven;).Ha det gott alla bloggare och läsare.Mvh F-76

  Gilla

 9. Hej!1. UNICEF2. Skulle vilja ge det gosiga nattlinnet till min fina sambo som förtjänar att sova riktigt gott efter lång tids matning och gosande med vår underbara nattaktiva son, så hon vilar upp sig för lillasyskonet som är på g.Tack för trevlig läsning och ha en fin dag!/Len (len.croner@gmail.com)

  Gilla

 10. Hej Frun!Självklart stödjer Beach House Unicef.Jag är med och tävlar för första gången på din blogg,dock i sista sekund ;)! Läser din blogg varje dag så varför har jag inte tävlat tidigare?! Upptagen med tre barn har det som vanligt kommit något emellan 😉 Får väl hoppas på nybörjartur då haha. Tack för en mkt trevlig blogg att följa, det kommer jag fortsätta med!Kram till dig varma fina människa!Sara(sara.sturegard@gmail.com)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s