Preppat!

Lull-lullet vid planteringshörnan har stått ute hela vintern. Tur
att jag gillar när det är lite rostigt och skavt :).

Alla blommor som jag planterat är lökar som jag grävt upp från
vår komposthög. Man måste ju bara älska lökar!!


Idag har jag äntligen fått ändan ur och städat vid min lilla planteringshörna. Krattat löv, grävt ur (Shit vad jag har längtat att gräva. Det är nog min absoluta favoritsysselsättning…. för utom att fika då) gammal jord och fyllt på med ny, planterat penséerna, klippt ner lavendelbuskarna, fyllt på med täckbark, spolat av planteringsbordet och grävt upp en massa lökar från komposthögen och planterat om. Man skulle kunna säga att jag preppat inför att söta Lotta ska komma hit till the Island nästa vecka. Då ska denna lilla planteringshörnan fyllas med krukor (som inte stått ute hela vintern) och blommor (som jag inte grävt upp från komposthögen) och en massa annat lull-lull som ska fotas och stylas. Ska bli galet kul att göra fint inför det. Å att få se Lotta in action igen.

Nu ska jag däcka i säng.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

2 reaktioner till “Preppat!”

  1. SÅ himla fint du har det, allt du har hos dig – så snyggt!Hemma hos oss hade vi prioriterat våra gamla (arvegods) mörka möbler…en dag efter jag fått min man att se din blogg o dina bilder, målade vi allt vitt… Nu har vi det så fint! Tack , verkligen tack för inspirationen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s