Världens bästa preventivmedel!Glad som en speleman blev jag när hålet (läs poolen) igår började fyllas med vatten. Yeay! No more hål-änka. Äääääntligen! Trodde jag ja…… ”Det är nu det tunga jobbet börjar….” sa min käre make och jag plockade ner mig till ungefär samma nivå som hålet är på. Ja, ja. Jag vet. Allt tar sin tid och man ska jidderi-jhidderi-jadd vara noggrann. N-O-G-G-R-A-N-N. Jag veeeeet! Hålet kommer att bli pool, grus och jord byts ut mot plattor, staket ska på plats och sen. SEN får jag se min käre make igen. Sen. Då har jag nog hunnit bli gam(lare)mal och gråhårig på kuppen.

Poolbygge alltså. Världens bästa preventivmedel!

Nu, promenad. Snart, kaffe.

KRAM

// Inredningsfrun som längtar efter att få se mer än ryggen på sin käre make 🙂

Pssssssssst…. Idag bjuder jag på lie pics från hallen. Den lilla soffan vet jag tyvärr inte vart den kommer ifrån eller vad det är för märke. ”Apotekare-bänken” kommer från Ikea och den har jag målat om vit. Pelarbordet är ett ommålat loppisfynd. Fjärilsplansch från Louise Interiör och ram från Ikea.

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

En tanke på “Världens bästa preventivmedel!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s