På allmän begäran!

”Är poolen inte klar snart”, undrar Lillebror.
Det röda lilla huset är pumphuset. Min käre make har byggt det bräda, för bräda
och målat och gjort det så sött. Han är duktig han!


På allmän begäran visar jag er lite bilder på; Hålet! Hålet som nu faktiskt är fyllt med vatten och som snarare borde kallas en pool. Iallafall. Nu är själva poolen klar och om man inte vet hur mycket jobb (myyyyyycket!!!) som lagts ner på att bygga upp den, så är det ju inget som syns när allt jobb ligger nergrävt i jorden. Men sheize alltså! Helt galet mycket som ska göras.

Nu ska ”bara” (HA!) allting runtomkring (som staket, stenläggning och lull-lull) fixas i ordning och sedan är vi med hål…. eller ja….. med pool :). Härligt!

Nu, Murder in Midsomer. Snart, kvällsmacka.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst….. Poolen kommer från Poolkungen och har måtten 8 x 4 m.

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

6 reaktioner till “På allmän begäran!”

  1. Åh vad härligt, alltid nära till ett svalkande dopp och härlig motion. Är det skitdyrt att bygga pool? Om du törs och vill får du gärna dela med dig av kostnaderna. Svårt att få redan på såna uppgifter annars vad det verkligen kostar totalt.

    Gilla

  2. Ni kommer inte att ångra er! Vi har också pool och den där känslan en ljum sommarkväll på altanen och man är så där sommarsvettig och det bara är att hoppa ner i poolen.. Det är oslagbart!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s