Försmak av jul!


Idag har vi haft lite försmak av julen här på the Island. Lite mini-jul-loppis, glögg, pepparkakor och saffranskaka. Härligt! Nu är det ju faktiskt inte så långt kvar. Tjohoooo!!!
 Hur inreder ni julen 2012?
Nu, kasta mig i bingen. Snart, hångla kudden.
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssssst…… Till alla er som är shoppishoppi-sugna så lämnar nu Emmas Lillstuga hela 20% rabatt om ni skriver in ”Inredningsfrun” i rabattkodsfältet. Wohooo!! Gottigottgott!!

Pssssst…… igen! Här kommer ett par svar på frågor som ni undrat över; Den vita kudden med hjärta av fårskinn är handsydd i en butik i Kalmar. Stjärnan  jag visade i förra veckan kommer från Mairo. 

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

3 reaktioner till “Försmak av jul!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s