Från pulka till glamour!

 Pernilla Wahlgrens Keyhole Sequin Dress Bronze från Provrummet. 
Galet snygg!
Alltså. 
Man måste ju bara älska kontraster! 
När jag kom hem från jobbet och tillika en dag i pulkabacken ( med underställ, ullstrumpor och toppluva etc etc etc) så låg mitt efterlängtade paket i brevlådan. Min lilla because-I´m-worth-it-nyårsblåsa. 
Looove it!! 
Så mellan heeerreguuuud-vad-ska-vi-äta-idag och heeerreguuuud-jag-måste-ju-ta-och-hänga-tusen-ton-tvätt så var jag bara tvungen att prova mitt ny glittriga lilla fodral. 
Från pulka till glamour, typ :).
Pernialla Wahlgren, alltså. Hon kan hon!!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

9 reaktioner till “Från pulka till glamour!”

  1. Ser att ringarna fortfarande sitter på fingret 🙂 Härligt, vi få hoppas att ni håller ihop istället 🙂 För vi har ju inte hört något mer om försäljning av huset, lägenhetsletande osv…Trevlig kväll :)Kram

    Gilla

  2. Hej på dig Lina! Ringarna som sitter på min högra hand (bilden är spegelvänd) är dock inga vigselringar efter de sedan länga är borta från min hand. Vi kommer att hålla ihop som vänner som fått barn tillsammans och leva våra liv på var sitt håll :). Huset kommer ut på Hemnet i dec/januari. Lägenhet letar jag så jag nästan blir helt snurrig!!!KRAM på dig!

    Gilla

  3. Hej på dig igen! :)Tack för svar!Tusan också, jag hade hoppats på att ni skulle ändrat er och stannat tillsammans men ni verkar vara fast beslutna så det är bara att önska er lycka till med allt vad det innebär. Vad bra att ni går isär som vänner och framförallt för era barn.Lägenhetsletande kan vara otroligt energikrävande, för man vill ju inte ta vad som…Hoppas allt löser sig och att ni ändå får en kanon jul!Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s