Idag kavalkadar jag Er!


Alltså. 
Eftersom huvudet fortfarande känns som om det vore fullt med bomull och bly på samma gång så kavalkadar jag er med bilder istället.
Ni får hålla så mycket tillgodo som ni bara förmår och håller era små tummar att mitt huvud är snorfritt imorgon och att min lilla lekamen är pigg och alert att komponera ihop något vettigt :).
Nu, lite Alvedon. Snart, bingen med hopp om ett par timmars sömn.
KRAM å godnatt

// Inredningsfrun å lite sjuk men glad 🙂
Pssssssssst……. Kläderna ovan kommer från Gårdby Kafé och Lanthandel
Det finns så mycket fint där att man blir en smula tokig så jag provar nästan igenom hela butiken varje gång jag är där. Vad som fick följa med och numera bor hemma hos mig får ni se inom kort :)…….

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

10 reaktioner till “Idag kavalkadar jag Er!”

  1. Länge sen jag kommenterade, men jag tittar in här varje dag. Suuupersnygga kläder, och suuupersnygg du! 🙂 Varm kram från f.d. Shopstop-Ann!

    Gilla

  2. Så snygga bilder raring =)Fy för att vara sjuk, sitter här med huvudet som bulat, näsan är tjock, nyser och har feber 😦 Ute strålar solen och fåglarna kvittrar. Gör det lite lättare i alla fall. Krya på dig nu och ta hand om dig ❤ Kramen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s