Det där med Skin Revival!

(i samarbete med Swiss Clinic)

IMG_0950.JPGAlltså.

Ni som hängt här hos mig ett tag nu vet att jag ju bara för ett par år sedan tvättade ansiktet med handtvål och använde Helosan salva i fejjan. Men, med ålder så kommer vettet, eller vad är det man brukar säga?!?IMG_0945.JPGIallafall. Efter många år av obefintlig skötsel av hyn och noll solskyddsfaktor har gjort min hy påsig och helt utan lyster. De fina linjerna runt ögon och panna har också blivit mycket mer påtagliga efter 35 år (nu 38 år) och tredje barnet sömnbrist och säkert någon annan brist oxå….). Jag ville liksom ha tillbaka lystern och det där ”glowet” ni vet, men även mer elasticitet och mjuka upp de allra hårdaste linjerna kring ögon och panna för en mjukare känsla i ansiktet. Låter kanske som att be om något omöjligt. Men icke!!! I skrivande stund har min hy faktiskt aldrig mått bättre. Å vad är då hemligheten?!! IMG_1055.JPGJo. Så klart är det en kombination av både rengöring och återfuktning. Jag har sedan en tid tillbaka (snart fyra veckor) provat på Skin Revival från Swiss Clinic. I Skin Revival kitet ingår Skin Rollern och deras senaste Face Serum med ny förbättrad formula specifikt framtagen för att förebygga just ålderstecken. Lite – wohooo på det kan ju jag känna!

För att veta vilka produkter som passade min hud bäst gjorde jag det lätta hudtestet (HÄR ) som tog två minuter för att få exakt rätt produkter för mig och min hud. Lätt som en plätt! Bara ett par klick så får du en personlig rekommendation!

Jag fullständigt älskar micro-needling och Skin Rollern och att jag känner blodcirkulationen i ansiktet komma igång direkt när jag börjar behandla. Jag gillar när man liksom ”känner” att Skin rollern gör sitt jobb och gör skillnad. Skin Rollern penetrerar huden med en mängd mikronålar och skapar tusentals mikrokanaler som orsakar en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och mer ungdomlig hud. Jag behandlar alltid på kvällen då en lätt rodnad uppstår men som dock lägger sig efter en stund. Vill ni läsa mer om Skin Rollern och hur den fungerar kan ni göra det HÄR .

Känslan efter Skin Roller behandlingen och när jag plockar fram serumet och smörjer in ansiktet är något jag kan gå och längta efter en hel dag.  Skin Roller liksom banar vägen för att Face serumet ska kunna absorberas bättre. Serumet absorberas 300% mer, tack vare mikrohål i huden skapat av Skin Rollern. Serumet består av en högkoncentrerad, lätt och silkeslen formula med hela 5 hyaluronsyror och 5 peptidkomplex (detta säger förvisso inget för en okunnig som jag, men jag förlitar mig på att Swiss Clinic samarbetar med hudläkare på Hudcentrum som man kan rådfråga på deras site och även boka konsultation. Dom arbetar med ledande utvecklare över hela världen med ett eget team i Schweiz). Den höga koncentrationen av dessa effektiva ingredienser med anti age-egenskaper främjar en intensiv återuppbyggnad av huden genom att bevara elasticiteten och motverka att huden blir slapp. Hur många gilla på det!?!? Looove it! Jag har haft eksem runt mina ögon i större delen av mitt liv och kan inte använda så många produkter eftersom de svider och kliar men Face Serumet är som balsam för min hy. Dessutom doftar den milt och lyxigt och supersnygg design. Jag behandlar alltid efter kvällsduschen när alla barnen är nattade. Då känns det lyxigt att få ta hand om hyn och sig själv en stund – välbehövligt!

Låter krångligt, kanske du tänker nu?!

Men icke!

  1. Rengör och torka av ansiktet noga. Ta fram din rengjorda Skin Roller från etuiet som medföljer.
  2. Rolla ca 2-4 minuter på de ställen i ansiktet du önskar behandla. Använd ett jämt tryck.
  3. Smörj in ansiktet rikligt med Face Serumet.
  4. Rengör Skin rollern med Sanitizing spray (eller annat antiseptisk spray) och lägg tillbaka rollern i etuiet. (A och O är grundlig rengöring av rollern så du inte rollar in smuts i hyn)IMG_1013

Klart!

Jag fick rekommendationen att använda den grövre rollern på 0,5 mm då jag har grov och tålig hy. Även att jag behandlar fem dagar och vilar fem dagar.

 Å vem behöver då detta lilla super Skin Revival-kit, tänker ni nu då. Jo, alla skulle jag vilja säga! Men speciellt alla er där ute med trött och oren hy som börjar kännas lite hängig och som tappat sin lyster och som vill få en uppfräschning, renare och mer elastisk hy.  Skin Rollern och Face Serum är en skänk från ovan till alla som inte har tid eller råd att springa på ansiktsbehandlingar, men som ändå vill ta hand om sin hy.  Jag älskar att Swiss Clinics produkter ger känslan av spa-behandling där man trivs bästa och spenderar största delen av sin tid – hemma! Perfekt som komplement till behandling på klinik! Jag förstår verkligen varför microneedling är av de största skönhetstrenderna 2018!
Så passa på att börja med att gör din hudanalys HÄR och få din egna unika hudvårdskombo direkt i kassan. Med koden MARIKA20 får du även 20% rabatt på alla produkter du får rekommenderade för just dig i hudtestet (alltså hela behandlingsplanen). Hur bra är inte detta?? 😉

 Nu ska jag köra min kvällsrutin. Dusch och därefter micronålsbehandling. Hemma-spa here I come! Tjohooooo!
KRAM
// Inredningsfrun

 

Författare: Inredningsfrun

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till tre underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM // Inredningsfrun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s